Byens Hus lukket på grund af Covid 19 i Januar

Kære medlem af Gentofte Skakklub

Først og fremmest tak for et forrygende år 2021 – det har været en kæmpe fornøjelse, at få klubben startet op, og se så mange nye og erfarne skakspillere hver torsdag.

I bestyrelsen glæder vi os til det nye år, hvor vi har mange nye og sjove aktiviteter på programmet.

Desværre starter det nye år ud med en nedlukning af Byens Hus pga. COVID. Det betyder at alle vores arrangementer i januar bliver online.

Torsdagen i januar vil Ellen fortsætte sin træning kl. 19-20 over Zoom. Efter træningen vil være afholde nogle mindre turneringer for alle medlemmer af klubben over Lichess. Hvis du endnu ikke har oprettet en konto her, så tilmeld dig på Lichess.org og meld dig ind i Gentofte Skakklub i Lichess: https://lichess.org/team/gentofte-skakklub 

Junior-træningen kan ikke foregå fysisk og derfor aflyses juniortræningen desværre i januar måned. MEN vi er helt klar og parat med nye skarpe undervisere fra første uge af februar. Juniorer er dog også meget velkomne til at deltage i online-træning torsdage kl. 19-20 over zoom. Ligeså vil vi opfordre alle forældre til at spille skak med deres børn. Chesskid.com kan også varmt anbefales som et online-alternativ til alle børn: https://www.chesskid.com/da/.

Vi glæder os utrolig meget til at se jer alle sammen rigtigt igen i februar.

Med venlig hilsen

Andreas Weidinger og bestyrelsen.