Fra 28/10 vil der være flere nye hold i Gentofte Skakklub

I Gentofte Skakklub er alle talenter. Derfor opretter vi nu hold, der sikrer, at alle får det optimale udbytte af træningen.

Vi arbejder fremover med fire grupper i Gentofte Skakklub, hvor du i første omgang bliver placeret på et af sporene, og så finder vi ud af sammen, om det passer til dig:

Elitehold – Her får du muligheden for at få træning hver torsdag fra 19, når der ikke er holdskak eller turnering afholdt af Gentofte, som du også er velkommen til at spille – næste gang den 25/11 – Eliteholdet er vores tilbud til dig, der arbejder intensivt med skak og måske har som mål at være på førsteholdet i holdskak og repræsentere Gentofte i turneringer, eller hvor du er på et niveau, hvor du gerne vil analysere sammen med vores elitetræner Victor Haarmark.

Talenthold – Som udgangspunkt er alle spillere talenter hos os, uanset alder. Her kan du træne hver torsdag fra klokken 19 med vores cheftræner Ellen Fredericia Nilssen, ud over at du deltager i de turneringer, du har lyst til.

Juniortalenthold – Fra 28/10 har vores juniorer (op til og med 16 år), der allerede kender reglerne og spiller skak i forvejen, træning i halvanden time fra 17-18.30. 

Rugekassen – Hver sidste søndag i måneden fra 14-17 har vi åbent for alle medlemmer og alle, der ikke har medlemmer, som bare har lyst til at prøve at spille skak, ung som gammel – Første gang fra 26/9. Her lærer du at spille skak og skal udklækkes til at spille på talenthold. Familier er velkomne også selvom du har en lillebror eller lillesøster med, der hellere vil tegne, og vi spiser kage sammen og spiller uformelt for at have det sjovt. Vi giver lov til at snakke højt, at lege og at lære spillet at kende. Træning og aktiviteter sker sammen med aktivitetsansvarlig Benjamin Rud Elberth, der selv tager sine fire unger med, og garvet skoleskaktræner og farfar Bjarne Rud Jensen.

Læs mere om de fire hold og indslusningen hos Gentofte Skakklub.