Gentofte Skakklub stiftet

25. marts 2021 blev Gentofte Skakklub til virkelighed på en stiftende generalforsamling. Og vi er flyvende. Mens vi venter på at få lov til at mødes i det virkelige liv, har vi brug for din hjælp for at kunne komme godt for start. Vi skal nemlig til at søge tilskud fra Gentofte Kommune og hvis du er med, så får vi endnu bedre vilkår.

Du kan melde dig gratis ind i klubben her.

Kontingent opkræves først, når klubben kan tilbyde første træning – og du er velkommen til at komme forbi første gang før du beslutter dig for at være med eller ej.
Din indmeldelse vil gøre det muligt for klubben at danne sig et overblik over interessen og søge om støtte til opstart og udstyr.

I Gentofte Skakklub skal man kunne komme uanset alder og niveau, lære noget og have det sjovt.Gentofte Skakklub får til huse i Byens Hus – Gentofte, der ligger på Hellerupvej i den gamle internationale skole. Vi vil løbende lave turneringer, skaklejr for børnene, foredrag og lign. aktiviteter. Hver torsdag aften afholdes klubaften, der starter med træning kl. 19.00-20.00, hvor alle kan komme og være med. Efter kl. 20 spiller vi indtil den sidste går hjem. Juniortræning vil foregå om tirsdagen og ske efter de fremmeste pædagogiske og faglige læringsprincipper, da Gentofte Skakklub bliver en del af Dansk Skoleskak. Vi vil oprette hold for både nybegyndere, øvede og eliten. Vi har fundet top-trænere, som både er dygtige til skak, men lige så vigtigt er dygtige og inspirerende undervisere.

Nærmere om tidspunkt for første træning finder du her på hjemmesiden. Hold skarpt øje med vores kalender.