Gentofte Skakklub - Virtuelt univers

Velkommen til den virtuelle del af Gentofte Skakklub. Er du enten fuldgyldigt medlem, eller virtuelt medlem, har du lov til at spille med i vores online-univers, deltage i træningsseancer med virtuel cheftræner Sofie Dürrfeld og online via vores gruppe på Lichess. Du kan blive virtuelt medlem for kun 79 kroner om måneden.

Nyheder lige nu:

Sofie giver virtuel træning for medlemmer af Gentofte Skakklub og virtuelle medlemmer hver uge onsdag fra 20-21 via Zoom. Alle er velkomne uanset niveau.


Hold øje med nyhedsbrevet, der udsendes hver uge med links til onlinetræningerne. Modtager du ikke nyhedsbrevet, så skriv til benjamin@elberth.dk

Seneste onlinemuligheder i kalenderen:

Vores virtuelle cheftræner – Sofie Dürrfeld

 

Sofie er vores cheftræner i den virtuelle del af Gentofte Skakklub. Hun har skakbrættet med sig over hele verden (se selv på Instagram her og deltag i de skakopgaver, hun poster). Du kan også tilkøbe individuel træning fra Sofie via Skaktræning.dk.

Sofie er vært for skaktræning online en gang om ugen – lige nu hver onsdag klokken 20-21, ligesom hun er vært for (og af og til spiller med i) de turneringer, vi gennemfører online efter træningen –  i vores gruppe på Lichess. Se vores kalender på hjemmesiden her, hvor du kan se, hver gang vi har et arrangement eller i nyhedsrullen her på siden.

Har du spørgsmål til turneringerne, håber vi, at du vil tage fat i Benjamin Rud Elberth på benjamin@elberth.dk eller på 23961545. 

Gentofte Skakklub på Lichess

Hop ind i vores gruppe på Lichess her. Har du ikke fået kodeord, så skriv til benjamin på benjamin@elberth.dk – Her finder du også ca. 20 medlemmer af klubben, der gerne vil spille med dig.

Gentofte Skakklub på Facebook

Hop ind i vores gruppe på Facebook her og anmod om medlemskab´og følg vores Side på Facebook.com/Gentofteskak