Holdsæsonen afsluttet med stærkt resultat af 1.holdet

Det har været et brag af en holdsæson for vores nye klub! I starten af sæsonen lykkedes det os som nystartet klub at komme med i holdturneringen med hele TO hold. Dette er i sig selv en bedrift! Men ikke nok med det, så kunne 1.holdet i går lørdag notere sig at forblive i 2. række oven på et nederlag på kun 2.5-5.5 til Frederiksberg 2, der stillede op i stærkeste orden! 

Der har været fantastisk med opbakning fra alle vores medlemmer til at få spillet vores holdturnering. Folk har sagt ja til at være reserver – de er trådt til når de blev bedt om det og hver og en har kæmpet med næb og kløer for at hjælpe holdet på vej! Det har været en kæmpe oplevelse at se begge hold i aktion. Hold som består af vores dedikerede medlemmer – hver og en! Vi kan godt klappe hinanden på skuldrene for dette år der er gået! 

Vi glæder os også allerede til endnu en sæson til næste år hvor vi skal få banket holdene godt sammen og på plads så det hele klapper til en ny og spændende sæson!

I gårsdagens kamp var der flere kampe til stregen!

Louise og Tinni stod for de to gevinster. Tinni spillede et flot – og måske ret stilrent parti med en fin afslutning, som vi måske er heldige at se på et tidspunkt! Louise sikrede holdet sejren i sidste spilleminut efter et omskifteligt parti med masser af ild og endnu mere røg på brættet! 

Den halve stod Louis for. Han har både i denne turnering og også da han spillede med i Gentofte Open spillet utrolig stærkt og har her i holdturneringen kunnet sætte 130 ratingpoints ind på sin konto. Tillykke til Louis med det flotte individuelle resultat!

Frederiksberg stillede i stærkeste orden, hvilket Vartan på 2. bræt måtte sande. Vartan har generelt mødt nogle stærke modstandere på det høje bræt og han har kæmpet stærkt og kreativt. 

Michael stod rigtig godt og det lignede at han skulle vinde, men noget gik galt for det endte desværre med et helt point til modstanderen. 

Morten har i sine partier i denne sæson værende snublende tæt på så mange gange – så det gør det næste dobbelt ærgerligt at det ikke lykkedes ham at hive point hjem i denne omgang, men det må blive i næste sæson, hvor han står til at få revanche. 

Hanne som næsten er helt nybegynder gik frisk til opgaven, velvidende at en plads på 1.holdet nok var en lidt for stor mundfuld. Hanne trådte til som reserve i sidste øjeblik, hvilket gjorde at vi kunne stille fuldt hold. Kan man ikke vinde andet, så kan man altid have æren i behold –  og det har vi – og Hanne som skal have tak for sit mod og indsats!

Alice er også en af de nyere i klubben. Hun fik debut på 1.holdet mod Nørrebro Skakklub som hun tog et helt point imod tidligere på sæsonen. Hendes modstander pressede længe og i noget tid så det ud som om hun måske kunne holde det, men hun måtte desværre også ned til sidst. Alice har trods sin korte tid vist et stærkt blik for skak så der går nok ikke så lang tid før hun også begynder at hente point hjem for alvor. 

Fantastisk holdindsats og endnu en gang tak til alle jer som har deltaget!
Resultat kan du se her:

https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=349&teamTourId=72