Hvad sker der når du bliver medlem af Gentofte Skakklub?

Velkommen til Gentofte Skakklub. Hos os bliver alle spillere betragtet som talenter, hvor vi gerne vil medvirke til, at du finder det optimale tilbud for dig som skakspiller, og hvor du bliver guidet til at spille så meget du har lyst til.

 

Når du melder dig ind, modtager du et velkomstbrev og en invitation til at dukke op i klubben til et af de spor, hvor vi gerne vil tage imod dig.

Hos os kan du blive medlem, enten juniormedlem under 16, eller almindeligt medlem. Du melder dig ind her og kan vælge enten at blive medlem med DSU-medlemskab eller uden. Den pris du ser på medlemskabet er pr. måned.

Vi vil gerne have dig med til så meget du har lyst til!

Vi har flere forskellige hold, vi gerne vil have dig med på. Er du helt nybegynder, vil vi gerne have dig med i Rugekassen først, er du junior, vil vi gerne have dig med på et af vores fire hold, og er du “almindelig”, vil vi gerne enten have dig med til vores klubaftener og arrangementer, eller på vores elitehold.  Vi betragter alle som talenter, der skal have lov til at spille skak på præcis det niveau, de har lyst og evner.

Vi arbejder med tre grupper i Gentofte Skakklub, hvor du i første omgang bliver placeret på et af sporene, og så finder vi ud af sammen, om det passer til dig:

Elitehold – Her får du muligheden for at få træning hver torsdag fra 19, når der ikke er holdskak eller turnering afholdt af Gentofte, som du også er velkommen til at spille – Eliteholdet er vores tilbud til dig, der arbejder intensivt med skak og måske har som mål at være på førsteholdet i holdskak og repræsentere Gentofte i turneringer, eller hvor du er på et niveau, hvor du gerne vil analysere sammen med vores elitetræner FM Viktor Haarmark Nielsen.

Talenthold – Som udgangspunkt er alle spillere talenter hos os, uanset alder. Her kan du træne hver torsdag fra klokken 19 med vores cheftræner Ellen Fredericia Nilssen, ud over at du deltager i de turneringer, du har lyst til.

Juniortalenthold – Vores juniorer (op til og med 16 år), der allerede kender reglerne og spiller skak i forvejen har træning fordelt på et basishold hver torsdag fra 17-18, et elitehold hver torsdag fra 18-19, hvor man tilmelder sig et af holdene – Læs mere om juniorhold her

Medlem af DSU? 

Når du bliver meldt ind hos Gentofte Skakklub, kan du også vælge at blive medlem af DSU. Det anbefaler vi, hvis du gerne vil spille turneringer, holdskak eller bare gerne vil være DSU-medlem. Se de forskellige medlemsskaber hos Gentofte Skakklub her – Med i prisen får du adgang til træning på det hold, du er placeret på.

Vi vil også gerne have dig med i klubben, især omkring følgende:

  • Vi spiller turneringer afholdt af Gentofte Skakklub – ligesom vi kommer til at arrangere lynturneringer, juleturnering og løbende klubmesterskaber mv.
  • Vi spiller holdskak, hvor du kan repræsentere Gentofte Skakklub. Kontakt Louise Fredericia på louise@gentofteskak.dk, hvis du gerne vil være med.
  • Vi deltager i andre klubbers turneringer, hvor vi tager af sted sammen og hjælper hinanden med transport mv. Tip Benjamin på benjamin@elberth.dk, hvis du deltager i en turnering, så vi kan få flere med. Se turneringsplanen her.
  • Vi har løbende masser af arrangementer – Se vores kalender på hjemmesiden her.

 

Har du spørgsmål til din indmeldelse, håber vi, at du vil tage fat i Benjamin Rud Elberth på benjamin@elberth.dk. Vi er en hel bestyrelse og en hel klub, der glæder os til at se dig og ikke kan vente med at spille sammen med dig.