Meld dig ind i Gentofte Skakklub

Kære Skakspiller!

Velkommen i vores nye skakklub i Gentofte. Gentofte Skakklub har høje ambitioner på vegne af helt nye skakspillere, bredde og elite.

Hos os kan du blive medlem, enten juniormedlem under 16, eller almindeligt medlem, eller du kan nøjes med at blive virtuelt medlem. Er du fuldgyldigt medlem har du automatisk ret til at deltage i alt virtuelt. Er du kun virtuelt medlem er du kun med i den virtuelle del, som foregår på Lichess og online. Du melder dig ind her og kan vælge enten at blive medlem med DSU-medlemskab eller uden. Den pris du ser på medlemskabet er pr. måned.

Vi vil gerne have dig med til så meget du har lyst til!

Her kan du læse mere om, hvad der sker, når du melder dig ind i Gentofte Skakklub eller er i gang med at overveje det. Vi har flere forskellige hold, vi gerne vil have dig med på. Er du helt nybegynder, vil vi gerne have dig med i Rugekassen først, er du junior, vil vi gerne have dig med på et af vores tre hold, og er du “almindelig”, vil vi gerne enten have dig med til vores klubaftener og arrangementer, eller på vores elitehold. Er du interesseret i kun at deltage virtuelt, kan du nøjes med det. Vi betragter alle som talenter, der skal have lov til at spille skak på præcis det niveau, de har lyst og evner.

Hold også øje med vores kalender her på siden – og du er velkommen til at komme forbi første gang, før du beslutter dig for at være med eller ej.

Vi har fundet top-trænere, som både er dygtige til skak, men lige så vigtigt er dygtige og inspirerende undervisere.