Om Gentofte Skakklub

Kære alle

I marts 2021 blev Gentofte Skakklub til virkelighed, og vi er i fuld gang. Vi mangler bare dig!

Gentofte Skakklub har høje ambitioner på vegne af helt nye skakspillere, bredde og elite. Derfor vil vi gerne have dig med på et af vores træningshold.

I Gentofte Skakklub skal man kunne komme uanset alder og niveau, lære noget og have det sjovt, men vi vil også være bedre. Derfor betragter vi alle som talenter og ønsker at bidrage til din udvikling. Gentofte Skakklub har til huse i Byens Hus – Gentofte, der ligger på Hellerupvej i den gamle internationale skole. Vi laver løbende lave turneringer, skaklejr for børnene, foredrag og lign. aktiviteter.

Hver torsdag aften afholdes klubaften, der starter med træning kl. 19.00-20.00, hvor alle kan komme og være med. Efter kl. 20 spiller vi indtil den sidste går hjem. Juniortræning foregår også og sker efter de fremmeste pædagogiske og faglige læringsprincipper, da Gentofte Skakklub bliver en del af Dansk Skoleskak.

Vi har oprettet hold for både nybegyndere, øvede og eliten. Vi har fundet top-trænere, som både er dygtige til skak, men lige så vigtigt er dygtige og inspirerende undervisere.

Vi glæder os til at se jer!
De bedste hilsner
Andreas Weidinger, andreas@gentofteskak.dk, tlf. 28579441.
Anders Næstholdt, anders@gentofteskak.dk