To nye turneringer i Gentofte Skakklub

Gentofte Skakklub har besluttet at udvide tilbuddet på vores faste klubaftener torsdag med en vinter- og en forårsturnering. Hver turnering er rated hos DSU, og omfatter fem partier for hver enkelt spiller, samt en festlig afslutning med lynskak. Indbydelse nedenfor. Turneringerne er åbne for spillere fra andre klubber, og vi glæder os til at tage imod så mange som muligt.

Medlemmerne af Gentofte Skakklub har samtidig mulighed for at deltage på klubbens to hold, som hver spiller syv runder hen over vinteren.

“Det betyder, at vores seniormedlemmer kan spille i alt 17 seriøse turneringspartier i sæsonen i vores regi, hvad der for mange er en passende mængde gode oplevelser,” siger Louise Fredericia, turneringsansvarlig (og dansk mester for kvinder).

Samtidig vil bestyrelsen gerne understrege, at på hver af disse torsdagaftener med turnering bliver det ligeså hyggeligt og interessant at møde op på klubaftenen som altid, selv hvis man ikke deltager! Det vil være aktiviteter i vores normale spillesal; kaffe og te, og muligheder for at finde en ligesindet at spille med. Og der bliver taget godt imod alle nye medlemmer.

Vinterturneringen spilles første gang torsdag den 24/11, og som medlem opfordres du til allerede nu at tilmelde dig her. Det bemærkes, at det er en forudsætning for deltagelse i en rated turnering, at ens medlemskab hos Gentofte Skakklub omfatter et medlemskab af Dansk Skak Union.

Gentofte medlemmerne har trænet flittigt det seneste år under meget kyndig instruktion af blandt andre Ellen Fredericia og Viktor Harmark. Det skal blive spændende at se, hvor mange, der er blevet bedre skakspillere nu!

Turneringsspillerne afvikler partierne i stilhed i tilstødende lokaler, og kommer tilbage til den normale spillesal, når deres parti er afsluttet. Kort sagt, kig endelig forbi uanset om du vil spille turnering.

For de mange juniorer i Gentofte gælder, at man er meget velkommen hver torsdag aften; derudover har juniorerne egne turneringer og træningstimer.

Samtidig med disse nye tiltag har vi valgt at stoppe med “Søndagslyn” turneringen. Der har været gode oplevelser med den, men relativt få af klubbens medlemmer har deltaget; så vi tilpasser programmet på den baggrund. Ligeledes tager vi en pause med Sofie Dürrfelds træning for seniorerne på nettet onsdag aften, hvor tilfredsheden har været stor blandt deltagerne, men antallet af deltagere har været i underkanten. I tilfælde af abstinenser, så er det i øvrigt muligt at træne online med Sofie Dürrfeld via hendes hjemmeside her.

Har du spørgsmål, så send gerne en mail til Andreas Weidinger, andreas@gentofteskak.dk, som vil formidle til rette vedkommende i klubben.

Venlig hilsen
Bestyrelsen, Gentofte Skakklub