Træning for juniorer med særlige forudsætninger og behov – Intromøde

Onsdag d. 9. februar fra kl. 17.30 til kl. 18.30 vil Gentofte Skakklub, der normalt holder til i Byens Hus, Hellerupvej 22-24, 2900 Hellerup, være vært for intromøde om vores nye tilbud om onsdagstræning til børn med særlige forudsætninger og behov. 

BEMÆRK: Intromødet foregår på Trekronergade 149 i Valby!

For at træningen kan blive en succes har vi brug for input og støtte, samt tilkendegivelser af, hvor mange der er interesserede i tilbuddet. Tilbuddet er målrettet børn med forskellige grader af autisme eller særlig intelligens. Fokus ved træningen vil være kontinuitet og forudsigelighed, således at lokaler, opstilling og underviser ikke ændrer sig fra onsdag til onsdag. Træningen vil fremover blive afholdt hver onsdag fra 16.30-18.00 på Trekronergade 149 i Valby, som fremvises til intromødet. På den måde kan vi sikre, at lokalerne altid er de samme.

Træningen vil løbende udvikle sig i takt med at vi bliver klogere og kan tage højde for deltagernes udgangspunkt. Så længe motivationen og interessen for skak er til stede, så skal vi nok levere de bedste rammer for læring. Træneren bliver næstformand Anders Næstholdt og bestyrelsesmedlem Benjamin Rud Elberth.

Det hele starter til intromødet, som kan tilmeldes via. mail til Anders nedenfor.

Med håbet om  at se så mange som muligt

Anders Næstholdt og Benjamin Elberth.

Spørgsmål kan rettes til anders@gentofteskak.dk