Velkommen i Gentofte Skakklub – Sådan kommer du i gang!

Gentofte Skakklub er en klub i udvikling. Vi startede i foråret 2021 og er allerede i fuld gang med turneringer, træningsaftner og masser af aktiviteter. Se hvordan du melder dig ind enten som elite, talent, junior eller som virtuelt medlem.

Vi har klubaften hver torsdag aften fra klokken 19, hvor vores elitetræner FM Viktor Haarmark træner eliten, vores cheftræner Ellen Fredericia træner talenterne og hvor vi træner og spiller sammen. Derudover har vi et stærkt juniorspor med træning hver tirsdag og torsdag og et virtuelt spor, hvor vores virtuelle cheftræner Sofie Dürrfeld styrer træning, opgaver og turneringer. Vi deltager i holdskak, koordinerede turneringer, både egne og andres.

Lige nu har vi over 60 medlemmer, men der er stadig træning og klubaften torsdag for dig der har lyst til at spille. Kontakt Benjamin Rud Elberth på Benjamin@elberth.dk eller 23961545 hvis du er helt ny i klubben og har lyst til at dukke op nu på torsdag. Så tager vi godt imod dig og tager en snak med dig om, hvordan vi får dig bedst muligt i gang med at spille med os. Vi glæder os utroligt meget til at spille med netop dig!